Presentació

ASTURGÓ, MATEU & ASSOCIATS és una de les empreses del Principat d'Andorra amb dedicació exclusiva en el món de la Propietat Industrial, i estretament relacionada amb alguns dels millors despatxos d'advocats del nostre país, amb l'objectiu d'assegurar als nostres cliens les millors prestacions de qualitat i de seguretat. Estem adherits a  algunes de les grans associacions internacionals, entre elles l'INTA , l'AIPPIINTERTY, de la qual som socis fundadors.

Els nostres serveis comprenen:

  • La preparació i l'elaboració de sol·licituds de registre de marca, amb atenció especial a una ràpida inscripció de marques estrangeres
  • Serveis complementaris, com l'elaboració i tramitació de documents relacionats amb la concessió de llicències, cessions, etc
  • Treballs d'investigació previs sobre marques ja registrades.
  • Vigilància sobre el registre de marques, en defensa dels nostres clients.
  • Supervisió de litigis i arbitratges en els casos de marques registrades idèntiques o similars, d'acord amb els nostres advocats.
  • Treballs d'elaboració, recerca i seguiment de tot tipus d'accions relacionades amb els punts anteriors.
  • Garantia de secret i de la seguretat.
  • I en general, tota mena de serveis relacionats amb el món de la propietat industrial.

La nostra empresa compta amb dos departaments diferenciats, ambdós amb les seves pròpies estratègies. El departament internacional estableix relacions amb els grans clients estrangers i amb els nostres corresponsals d'arreu del món. El departament nacional s'ocupa del registre de les marques locals i de la difusió de les lleis sobre propietat industrial al nostre país.

El nostre objectiu principal és oferir els millors serveis mercès el nostre equip professional en constant formació i dominant els principals idiomes, i gràcies a l'ús dels medis de comunicació i tecnològics més avançats.

Asturgó, Mateu & associats

Avinguda Carlemany 67, 5è-1a
AD700 Escaldes-Engordany
Principality of Andorra

(+376) 827 227
asturgomateu@asturgomateu.ad